Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Su Ürünleri Üreticilerinden Sel Bölgesine Nakit Destek
banner852

Sinop’un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrası hasar tespit ve arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yurdun çeşitli bölgelerinden gelen yardımlar Ayancık’ın yaralarının hızlıca sarılması için büyük katkı sağlıyor. Sel bölgesi için başkan Osman Parlak öncülüğünde organize olan Samsun ve Sinop illeri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği de bir kampanya başlattı.

Samsun ve Sinop illeri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği yönetim kurulu başkanı Osman Parlak öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına katılan bölge üreticileri ve yetiştiricileri, sel bölgesi için 200 Bin Lira nakit yardım yapılacağını ve bu yardımın Sinop Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ulaştırılacağı belirtildi.

Konu hakkında konuşan yönetim kurulu başkanı Osman Parlak;‘Ülkemiz tarihte az rastlanan ve talihsiz bir şekilde art arda gelen felaketlerle doğa tarafından adeta sınanıyor. Akdeniz bölgemizdeki yangınlardan sonra Karadeniz bölgesinde gerçekleşen sel felaketi hepimizi derinden üzmüştür. Yitip giden insanlarımız, canlılarımız esas üzüntü sebebimizdir. Doğal afetler karşısında Türk Milleti olarak tek vücut olmamız binlerce yıllık geleneklerimizden gelmektedir. Bu yüzden sel bölgemiz için hızlı bir şekilde organize olduk ve birliğimiz üyeleriyle birlikte 200 bin lira nakit yardım topladık. Birliğimizin her üyesi taşın altına elini koyarak gerekeni yapmıştır. Burada miktarları da telaffuz etmekten açıkçası imtina etmek istemiyorum çünkü iyiliğin bulaşıcı olduğuna ve emsal teşkil edeceğine inanıyorum.

Bu anlamda ben Osman Parlak olarak 25 bin,Kızılırmak Su Ürünleri 25 bin, Gümüşdoğa Su Ürünleri 30 bin, Kıyak Kardeşler Su Ürünleri 25 bin ,Noordzee Su Ürünleri 25 bin, Sagun Grup 25 bin, Kuzuoğlu Grup 25 bin, Alpuka İnşaat Ltd.Şti 10 bin, MC Yapı 10 bin lira olmak üzere nakit yardımımızı organize etmiş bulunmaktayız.Nakit gerçekleşecek olan yardımımızı Sinop Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile gerçekleştireceğiz. Diliyoruz ki ülkemiz ve bölgemiz bir daha böyle felaketlerle karşı karşıya kalmaz. Bu noktada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876