Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Suat Kılıç baba ocağında

Seçim koordinasyon merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen halk toplantısının ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Kılıç ve beraberindekiler, Eski Bakan Suat Kılıç döneminde ilçeye kazandırılan yatırımlardan biri olan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Akşam saatlerinde ise Yukarı Engiz Mahallesini ziyaret eden Kılıç, burada vatandaşlara 16 Nisan pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği halkoylaması hakkında bilgilendirme yaptı.

Suat Kılıç konuşmasında; ”Yeni sistem hem Cumhurbaşkanın yöneteceği hem de Cumhurbaşkanın icraatın hesabını vereceği bir sistem olacak. 16 Nisan’da ‘Evet’leriniz ile Türkiye’nin önünü açacaksınız.”dedi.

Yeni anayasanın Türkiye’nin güçlü yarınları için önemli olduğunu dile getiren Kılıç, “Elin Almanı, Hollandalısı bu anayasaya ‘evet’ oyu verilmesini istemiyor. Biz, bu anayasayı bugün için değil, yarınlarımız için değiştiriyoruz. Milletimiz ne yaptığını biliyor. Halkımız yanlışa karar vermez. İnşallah 16 Nisan günü Türkiye’nin önünü açıyoruz.” diye konuştu.

Programda eski Bakan Suat Kılıç’a 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.