Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Kemiğe

Süleyman Soylu'nun acı günü

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun vefat eden dayısı Halit Reis, Samsun'un Bafra ilçesinde dualarla toprağa verildi.

Bir süredir Bafra Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 80 yaşındaki Halit Reis, hayata gözlerini yumdu.

İki çocuk babası Reis'in cenazesi, Darboğaz Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Burada Süleyman Soylu, taziyeleri kabul etti.

Helallik alınmasının ardından merhum Halit Reis'in cenazesi, Darboğaz Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi.

Öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Reis, aynı mahalledeki aile kabristanlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Reis'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Süleyman Soylu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.