Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

Süreçte herkesi sükunete davet ediyorum
 AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel, kongre sürecinde yapılan adaylık açıklamalarına ilişkin, AK Parti'nin davaya ve ideallere yük bindirenlerin değil, dava için teşkilatlar için vatan için millet için bayrak için omuzlarına yük alanların partisi olduğunu belirterek, "Haddini aşan kişiler de hiçbir zaman davamızın ve partimizin içinde kalamayacaklarını öğrenmelidirler. Ben bu süreçte herkesi aklıselime ve sükunete davet ediyorum." dedi. 

Göksel, yaptığı yazılı açıklamada, hafta başında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı organizasyonla partinin 16. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ve teşkilat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. 

AK Parti'de küslük olmayacağını dile getiren Göksel, şunları kaydetti:


"AK Parti davaya ve ideallere yük bindirenlerin değil, dava için teşkilatlar için vatan için millet için bayrak için omuzlarına yük alanların partisidir. Davaya ihanet edenlerin, davanın omuzlarına yük bindirenlerin, birbirini suçlayanların, hizmet için emek vermeyenlerin AK Parti'de yeri yoktur. AK Parti Samsun teşkilatları olarak biz, bu davaya baş koymuşuz. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımız, sandık kurullarımız gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyor ancak dava bilinci olmayanlar, yalnızca konuşuyor ve yapılanları eleştiriyorlar. Biz bunun doğru bir hareket olmadığı kanaatindeyiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkan olarak geri dönüşünün teşkilatlarda heyecan uyandırdığını ifade eden Göksel, "AK Parti ilçe ve il kongrelerimiz Şubat 2018'e kadar tamamlanacak. Bizim kongrelerdeki en büyük temennimiz partimizde birlik ve beraberlik ortamının oluşmasıdır." ifadelerini kullandı. 

"Hadini aşanlar parti içinde kalamacaklarını öğrenmeli"

Göksel, kendileri birlik ve beraberliğin ön planda olması noktasında demeçler verirken, basında, "il ve ilçe başkanlıklarına adayların olduğu" haberlerini okuduklarını dile getirerek, şunları ifade etti: 

"Elbetteki adaylar olacaktır ancak kongre süreci şu an delegelerin seçilmesi aşamasındadır. Henüz adaylarla ilgili süreç başlamamışken bu tip açıklamalar, partimizi ve kongre sürecini yıpratıcı açıklamalar yapmak doğru değildir. İl başkanı ya da ilçe başkanı olmanın yolu karalama kampanyalarından ya da dedikodu yapmaktan veya teşkilatları yıpratmaktan geçmez. Bunları yaparak başkan olacağını zannedenler, sadece ve sadece davaya, partimize ve hatta kaderi AK Parti ile bütünleşmiş ülkemize zarar vermekten başka bir şey yapmazlar. Bu şekilde haddini aşan kişiler de hiçbir zaman davamızın ve partimizin içinde kalamayacaklarını öğrenmelidirler. Ben bu süreçte herkesi aklıselime ve sükunete davet ediyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.