Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

Taner Tekin, 3 Mayıs Milliyetçiler günü ile ilgili açıklama


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, açıklamasında şunları söyledi;

“3 Mayıs 1944 Türk Milliyetçiliği ve Türk Dünyası açısından son derece önemli bir gündü. Çünkü sırf Türk Milliyetçisi oldukları için, Türkçü oldukları için, Türk milletinin milli birliğini ve beraberliğini savundukları için, fikir adamlarımızın ve dava adamlarımızın gözaltına alınması, tutuklanması ve aynı zamanda tabutluklarla sınanması ile birlikte başlayan bu süreç arkasından ülkede bir uyanışın da başlangıcı olmuştur. Bu uyanış adeta Türk Milliyetçilerinin yeniden Ergenekon’dan çıkışı, Türkçülüğün, Türk milliyetçiliğinin ve Türk dünyasının sonsuza dek var olacağının da en açık göstergesi olmuştur. 3 Mayıs 1944 göstermiştir ki Türk milleti damarlarında ki asil kanı taşıdığı sürece hiçbir zaman baskıya boyun eğmeyecek ve hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmeyecektir. Günümüzde Türk milliyetçiliğinin ve Türk milliyetçilerinin Türkiye açısından, devletimiz açısından ne kadar önemli olduğunu bir kez daha en açık şekilde ortaya çıktığı yakın bir tarih yaşadık. Bu durum gerektiğinde 40 çerisi ile Çin sarayını basan Kürşat’ın, Bizans’ı Türk’e secde ettiren ALPARSLAN’IN, Karadan gemi yüzdüren Fatih’in, yedi düvele kafa tutan Mustafa Kemal’in ruhunun hala Türk milletinde yaşadığının göstergesi olarak ta kabul edilebilir. Buda gösteriyor ki ülkesini karşılıksız seven Türk milletinin menfaatlerinden başka önceliği olmayan Türk milliyetçileri bu milletin temel taşıdır ve yılmaz bekçileridir. 3 Mayıs’ta yükselen bayrak yere düşmeyecek ve sonsuza kadar Türkün ve Türklüğün yaşadığı her yerde dalgalanacaktır. Biz Türk Milliyetçileri olarak bu bayrağı sonsuza kadar taşıyacağımıza ant içtik. Bugün 300 milyonluk Türk dünyasına öncülük edebilecek olan Türkiye’de, Türk milliyetçiliği fikrini nakış nakış işlemek ve 80 milyonun gönlünde taht kuracak, milli duyguları oluşturacak yegâne siyasi yapının MHP olduğunu tüm halkımız görmüş ve teveccüh ile karşılamıştır. Biz Türk Milliyetçileri de, Türk Dünyasının lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey önderliğinde milletimizin gönlüne nakış nakış Türk milliyetçiliği fikrini işleyecek ve Allahın izniyle bir gün muhakkak Türk birliğinin oluşmasını ve dünyayı yeniden türkün adaleti ile şenlendirme ülküsünü gerçekleştireceğimizi dost, düşman herkesin bilmesini istiyoruz.

Bu vesile ile başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere ahrete intikal etmiş Hüseyin Nihal Atsız’lar, Fethi Tevetoğulları, Sencer beyler, 3 Mayıs kahramanlarımız, Türk milliyetçiliği fikrine hizmet etmiş fikir adamları, dava adamları ve bütün ülküdaşlarımızı ve şehitlerimizi rahmet minnet ve saygı ile anıyoruz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.