Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Tekkeköyde Kırcalı’ya Sevgi Seli
 Tekkeköy ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Kırcalı, her kesimden bay ve bayan vatandaşlarla tek tek ilgilendi, sohbet etti, sorularına cevap verdi, dertlerini ve taleplerini dinledi. Her yerde insanlarla samimi ve sıcak ilgi kuran, hemşerilerine yakınlık gösteren Kırcalı’ya Vatandaşlar da büyük ilgi ve sevgi gösterdi. Kırcalı’nın Tekkeköy programına il koordinatörü olarak il yönetim kurulu üyesi Yasemin Altuncu katıldı. Kırcalı’nın Tekkeöy ziyaretinde Belediye Başkanı Hasan Togar, başkan yardımcısı Özkan Karakaya meclis üyeleri, İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın kolları başkanı Gülşen Maral’da yer aldı. Kırcalı ziyaretlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulunarak, vatandaşlara bilgi verdi. Sorularını açıklıkla cevaplandırdı.
AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı ziyareti hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve AK partiye, kalplerinde olan sevgiyi yüzlerine yansıtıyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm hemşerilerimize kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizde milletimizin her ferdini seviyor ve onların yararı için çalışıyoruz. Bu karşılıklı sevgi ve hizmet aşkımız ilk günkü gibi devam ediyor. Biz milletimizin efendisi değil hizmetkârıyız. Ziyaretlerimiz sırasında hem vatandaşlarımızla hemde değerli teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla beraber oluyoruz. Bu beraberliğimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemini anlatıyoruz, bununla ilgili broşürler dağıtıyoruz.

AK Parti Samsun Milletvekili Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında ise şunları söyledi: Milletimiz hür iradesiyle oyunu kullanır, yeter ki bizler dürüst olalım, doğru anlatalım ve milletimizi yanlış istikamete ve kutuplaşmaya sevk etmeyelim. Biz her yerde neyin yanlış, neyin doğru olduğunu anlatıyoruz. Ama CHP’li bir milletvekili çıkıyor "16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi İzmir'den denize dökeriz." Diyebiliyor. Bunlar çok yanlış ifadelerdir. Biz 80 milyon insanımızın kardeşliğine birliğine beraberliğine inanıyor ve hepsini kucaklıyoruz. Bunun için 15 yıldır milletimiz bizi destekliyor. 16 Nisan’da halk oylamasına sunulan Anayasa değişikliğinin milletimiz tarafından onaylanmasıyla Türkiye’nin; Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlık makamlarını birleştirerek, daha güçlü ve daha icracı bir yürütmeye sahip olacaktır. Gençlerimizin önü açılacaktır. Güçlü bir meclis ve güçlü bir yönetim anlayışı gelecektir. Koalisyonlar ve onların getirdiği istikrarsızlık ile krizler bitecektir. Cumhurbaşkanı ile başbakan arasında uyumsuzluk, tartışma diye problem bir daha ortaya çıkmayacaktır. Bütün bunlar ülkemizin ve milletimizin yararınadır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.