Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Terme Belediyesi haşereye savaş açtı

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce Şubat ayında haşere ve sineklerin larvalama noktalarında yoğun ilaçlama çalışması başlatıldı. Bu çalışmalar kapsamında ekipler kanal boyları, kanal içleri, bataklık, gölet ve gölet boyları ile rögarlar ve durgun sularda larva ile etkin bir şekilde mücadele gerçekleştirildi. Müdürlük ekiplerince larva ile mücadele çalışması tamamlanırken, ikinci etap olarak uçkunla mücadeleye geçildi.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş, uçkun ile mücadeleye 3 araçla devam ettiklerini belirterek "Larva döneminde durgun sularda tablet, diğer alanlarda sıvı ilaç uygulaması gerçekleştirdik. İlaçlama işlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Ancak başarı için halkımızın da ekiplerimize destek vermesi gerekiyor. Bu nedenle ev ve iş yerlerinde üremeye neden olacak ortamların oluşmasının önlenmesi ve varsa üremeye uygun yerlerin belediyeye bildirilmesini rica ederiz " şeklinde konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ise "Halkımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için gereken her türlü çalışma yapılmaktadır. Çalışmalar yaz ayları boyunca aralıksız olarak sürecek" dedi.




Anahtar Kelimeler:
SamsunHaşereye Savaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.