Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Terme'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu

Samsun'un Terme İlçe Belediyesi tarafından Sakarlı Mahallesi'nde belirlenen ağaçlandırma sahasında '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ormanı' oluşturuldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı etkinlikle alana 247 fidan dikildi.

Çam ağaçlarının üzerlerine 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen 247 kişinin ismini yazdıklarını belirten Başkan Kul "Her bir şehit için bir çam ağacı dikerek onları yaşatmaya çalışacağız. Ağaçlarımıza can suyumuzu verdik. Böyle bir etkinliği düzenleyerek şehitlerimizi andık. Şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum. 15 Temmuz milli iradeye ve geleceğe sahip çıkma günüdür. 15 Temmuz gecesi bu milletin çocuklarına, kadınlarına, yaşlılarına, sivillerine, polisine, askerine gözünü kırpmadan silahını çeken, tankını yürüten, helikopteri ile uçağıyla bomba atan o namussuz namert vatan hainlerinin ihanetini unutturmayacağız. Milletimizin birliğini, beraberliğini sağlamak adına tek yürek olduk, tek yürek olmaya devam edeceğiz" dedi. Etkinlik sonunda şehitler için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.