Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Terme'de "Kadir Gecesi Özel Programı" düzenlenecek
banner852

İslam dünyası için en önemli günlerin başında yer alan Kadir Gecesi, 31 Mayıs Cuma günü idrak edilecek.

Terme İlçe Müftülüğü ve Terme Belediyesi iş birliğinde, Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenecek programda Kur'an-ı Kerim ziyafeti verilecek, ilahiler okunup dualar edilecek.

İmsak vaktine kadar devam edecek program kapsamında katılımcılara sahur ikramı da yapılacak.

Belediye Başkanı Ali Kılıç, ramazanı uğurlamaya hazırlanırken Kadir Gecesi'ni karşılamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Cuma gecesi saat 23.00'te tüm ilçeyi Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na davet eden Kılıç, "Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu gecenin feyiz ve bereketinden en iyi biçimde yararlanmasını temenni ediyorum. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını niyaz ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876