Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Terme'deki Kurşun, Bölge Huzuruna Sıkılmıştır

Mevsimlik işçilere yönelik saldırının, tüm bölge insanını derinden yaraladığını belirten Bekgöz, "Şanlıurfa'dan, üç kuruş ekmek parası kazanmak için geliyorlar. Başka bir amaçları yok. Saldırıyı nefretle kınıyorum. Her kim bu saldırıyı gerçekleştirmişse, cezasını çeksin. Bu zavallı insanların kime ne zararı var? Bu, büyük bir alçaklıktır. Bu kurşun, bölgenin huzuruna yönelmiş bir tehdittir. Adi, sıradan bir olay gibi görülmemeli ve yaşanan olay, etraflıca araştırılıp, hangi saikle işlendiği de ortaya çıkarılmalıdır. Biz, onların hiç bir kötülüğünü görmedik. Her sene, alıştıkları bir çevreye misafir olarak geliyorlar. Misafire bu yapılır mı? " dedi.

1 kadının öldüğü, 1 kadının da yaralandığı cinayet olayının, insan olabilen herkesi derinden yaraladığını belirten CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, " Ne acıdır ki, bu saldırı sonucu 1 vatandaşımızı kaybettik. Sezonluk işçiler, memleketimize yeni geliyor değil. Her yıl buradalar. Mevsimlik olarak, başka bölgelere de gittiklerini biliyoruz. Zaman zaman, böyle olayların yaşandığını duyuyorduk. Ancak, işte şimdi yakınımızda böyle bir olay yaşandı. Çok üzgünüm. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, sabırlar diliyorum. Gerçekten çok üzgünüm. Yaralı kardeşimiz, umarım tez zamanda iyileşir. Umarım, yakınımızda ya da uzağımızda böyle bir olay bir daha yaşanmaz. " diye konuştu.

Bilindiği üzere Terme'nin Bafracalı Mahallesinde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu 1 kadın ölmüş, diğeri de yaralı kurtulmuştu.  

Anahtar Kelimeler:
KınamaTermeKurşun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.