Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Terme'ye yeni Fen İşleri Şantiyesi

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye yönetimi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları kapsamında yakında ilçenin Çay Mahallesi'nde hizmete girecek olan Fen İşleri Şantiye Alanı'nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye meclis üyeleri Hayrettin Akkuş ve Şenan Akbulut çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Terme ilçesinin artık modern ve donanımlı bir şantiyeye sahip olacağını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, "Yeni şantiyemiz sayesinde hizmette kalite artacak.

Burada işçilerimizin yemekhanesinden dinlenme alanlarına kadar birçok bölüm yer alacak. 8 bin metrekare alana Tipobet kuruluğu şantiyemiz tam bir çalışma ve sosyal yaşam alanı olacak. Ayrıca idari bina, kapalı depo, demir ve ahşap atölyeleri, kapalı ve açık araç park yeri, araç yıkama, yağlama, tamir bölümleriyle dev bir hizmet sahasına kavuşacağız. Belediyede şantiyeyle ilgili birimlerimizi de buraya taşıyarak hizmetlerimizde bütünlük ve devamlılık sağlayacağız" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.