Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Togar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
banner852
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde basın mensuplarıyla Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Togar, 3,5 yıllık hizmetlerini anlattığı ve değerlendirmelerde bulunduğu basın toplantısında Karadeniz’in ilk insan yerleşkesi olan tarihi alanda yapmayı planladıkları projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Yaklaşan Kurban bayramı öncesi değerli basın mensuplarımız ile bayramlaşmak ve 3,5 yıl içerisinde ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları hayata geçirmiş olduğumuz hizmetlerimizi ve yapmayı planladığımız projelerimizi konuşmak için bir araya geldik. Basın toplantımız için özellikle bu tarihi alanı seçtik.

Bu alan Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi olarak MÖ. 10 bin ila 60 bin yıllarına dayanan bir tarihi geçmişe sahip. Çok eski bir tarihe dayanan bu alan içerisinde yeni projeler hayata geçiriyoruz. 17 ilçe içerisinde değişimi en çok yaşayan ilçenin Tekkeköy olduğunu görüyorsunuz. Yapılaşma, yollar, parklar, yeni projeler, hizmetler ile ilçemiz çok hızlı bir değişim ve gelişim hamlesi içinde bulunuyor. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz basın toplantısına katılım sağlayan basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876