Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Tok;"Tam donanımlı bir tesis inşa ediyoruz"
banner852
İlkadım Belediye Başkanı Tok : Söz verdik, yerine getiriyoruz





İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan mahallelere halı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tepecik Mahallesi'nde yapımına başlanılan halı sahanın yapımında sona geldi. Tepecik Mahallesi'nde yapılan halı saha ve tesisleri inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalleliler tarafından sevgi ile karşılandı. Vatandaş duyduğu memnuniyeti Başkan Tok'a iletirken mahalle muhtarı Mikdat Bayraktar ise "Mahallemizde bu dönem oldukça büyük ve başarılı çalışmalar yapıldı. Tepecik mahallesi sakinleri olarak İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyoruz. Başkanımız her zaman destekçimiz oldu. Ne zaman aradıysak telefonlarımıza cevap verdi isteklerimizi yerine getirdi. Erdoğan Başkanımıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.



Vatandaşlara verilen sözlerin tutulduğunu ifade eden ve uygun olan her mahalleye halı saha sözünü hatırlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tepecik Mahallemiz hizmete ihtiyacı olan bir mahallemizdi. Göreve geldiğimiz gün itibariyle normal imar yollarının açılmayan bölgemizde ivedi bir şekilde yol açma çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tepecik mahallemiz şimdi de halı sahasına kavuşuyor. Söz verdik bu sözümüzü de yerine getirdik. Bu tesis sadece bir halı sahadan ibaret değil. Halı sahamızın yanında sporcularımızın kullanabileceği soyunma odaları, duşları, idare merkezi ile her türlü alt yapısı yapılmış bir tesis oldu. Ayrıca sahamızın hemen altına çocuk oyun grupları ve fitness aletlerini yerleştirmek suretiyle komple bir hizmeti Tepecik Mahallemizin hizmetine sunuyoruz. Yani bu halı saha A'dan Z'ye donatılmış bir tesis olacak" diye konuştu.



Yapılan halı sahaların gece gündüz demeden kullanıldığını ifade eden ve ilerleyen aylarda 3 halı saha ihalesinde daha çıkılacağını söyleyen Başkan Tok, "İlçemizde göreve geldiğimiz günden itibaren 2 adet tam donanımlı 600 bin liraya mal olan halı sahalarımızı hizmete sunduk. Kışla mahallemizde çocuklarımızın çamurda tozda top oynamalarının önüne geçtik ve hemen ilk halı sahamızı inşa ettik. Şimdi baktığımızda çocuklarımız bu mekanları güvenli bir şekilde doya doya kullanıyor. Yani yaptığımız hizmet sürekli kullanılıyor bu kullanım da yaptığımız işin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Şimdi de Tepecik Mahallemizde de böylesi önemli bir hizmete imzamızı atıyoruz. Bunları yaptık bitti demiyoruz, durmuyoruz. Önümüzde ki aylarda 3 halı sahamız için ihaleye çıkıyoruz. Yapacağımız bu 3 halı sahamız da soyunma odalarından açık hava fitness aletlerini de içinde barındıracak. Yeni yapacağımız halı sahalarımız toplamda 3 bin 800 metrekare olmak suretiyle 1 milyon liraya mal olacak ve bu tesislerimiz de halkımızın isteği doğrultusunda yapılacak. Halkımızın hizmetin en iyisine en güzeline layık olduğunu ifade etmek istiyorum. Hizmetler Allah'ın izini ile devam edecek. 2 yılda büyük işlere imza attık daha nicelerine hep birlikte imza atacağız" dedi.





















Anahtar Kelimeler:
SamsunTok
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876