Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Topaloğlu Ailesi, Şehit Ailelerini Ziyaret etti
 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve eşi Banu Topaloğlu İlçede bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek kurban bayramlarını kutladı.

Her bayramda ve özel günde şehit ailelerini unutmayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu bu bayramda da geleneğini sürdürerek ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

‘’Şehitlerimizin emanet olan ailelerinin bayramlarını kutladık.’’ diyen Başkan Topaloğlu; ‘’Türk milletinin kazandığı büyük zaferlerin temelinde canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimizin bizlere emanet olan ailelerini ziyaret ederek kurban bayramlarını kutladık.’’dedi.

Belediye Başkanı Topaloğlu; ‘’Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz sizlerin herhangi bir ihtiyacınızda veya bir sıkıntınızda her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın,bu bizim boynumuzun borcudur. Kutsal görevi icra ettiği sırada şehit düşen evlatlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz.” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.