Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Topaloğlu ; Çanakkale zaferi milletimizin zaferidir.
Başkan Topaloğlu mesajında; ‘’Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünü kutlarken, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran anıyorum.

Bu gün tarihin her döneminde insanlığın ibret milletimizin ise iftiharla anacağı Çanakkale Zaferinin 102.yıl dönümünü kutluyoruz.

Vatan topraklarını korumak için en güç şartlar altında dahi canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, birlik ve beraberliğimizin sürekliliği konusundaki kararlılığımızın en büyük kanıtıdır. Ve bu uğurda can veren Şehitlerimiz birer onur abidemizdir.

Çanakkale Zaferi Türk insanının bütünlüğü ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda neler başarabileceğini gösteren bir kurtuluş destanıdır. İşgalci ve sömürgeci batılı devletlerin kudretlerine dayanarak giriştikleri bu küstah, müteşebbis olay, milletimize ve insanlığa kurtuluşun yolunu göstermesi bakımından çok önemlidir. Unutmayalım ki Çanakkale zaferi sırf askeri bir zafer değildir. Hür, eşit ve özgür insanların askeriyle, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ortaklaşa kazandığı bir zaferdir. Çanakkale zaferi milletimizin zaferidir.

Bu zafer varoluş mücadelesinin sonunda kazanılmıştır. Bıyığı dahi terlememiş 15’lilerin, Seyit Onbaşıların ve daha nice yiğitlerin memleket sevdasıyla şehadet şerbeti içtiği önemli bir zaferin yıl dönümünü kutluyoruz.

Bize inancı ve bilgileri doğrultusunda ışık tutarak mücadele bilincini aşılayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum”. dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.