Öne Çıkanlar Oto hırsızları Asayiş raporu
banner798

TSO Başkan Adayı Aksoy`dan Oda Üyelerine Açıklama..
 Bafra Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve başkan adayı Rızvan Aksoy ülke genelinde oda seçimlerinin 6 ay ertelenmesinden dolayı bir mesaj yayınlayarak oda üyelerine gösterdikleri yakın ilgi ve yüksek destekleri için teşekkür etti. Aksoyara vermeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayıRızvan Aksoy yayınladığı yazılı açıklamada şunları söyledi. “ Ben değil Biz olacağız ve Bafra için yalnız yürümeyeceğiz anlayışı ile yola çıktığım arkadaşlarımızla beraber yoğun bir çalışma programı yaptık. İlçelerimizde oda üyelerimizi ziyaret ettik.1400 üyemizden yarısından fazlasını geçtiğimiz Cumartesi gününe kadar ziyaret ederek bir ve beraber oldum. Oda üyelerimize gruplarda yer alan tüm arkadaşlarım ve fahri olarak çalışan üyelerimiz ziyaretler yaptı. İstişarelerde bulunduk. Çok güzel bir çalışma oldu. Müthiş ilgi ve destek gördük. Üyelerimizden % 90’nından fazlası desteklerini açıkça söylediler. Bizde bu ziyaret ve çalışmalarımız sırasında kendimizi değerlendirdik. Tecrübeler edindik. Yapmamız gerekenler konusunda daha fazla bir donanım kazandık. Seçimler ertelenmeseydi tüm üyelerimize ziyaretlerimi tamamlayacaktık. 6 ay ertelenmesine rağmen arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ dedi.

Bafra Ticaret ve sanayi Odası Başkan Adayı Rızvan Aksoy açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Biz üyelerimize tepeden bakan, onların kararlarını hiçe sayan, onları gelişmelerden habersiz bırakan, karar mekanizmalarının dışına atan bir anlayışta olmayacağız. Biz, Bafra için üyelerimizle birlikte yürüyeceğimizi, uyum, işbirliği, koordine ve birlik ve beraberlik içinde olacağımızı ifade ettik. Bu seçim sürecinde birkaç ekâbir ile beraber ve onlarla pazarlıklar içinde olarak bir yol izlemedik. Üyemizi esas aldık. Seçimi üyelerimize tepeden bakanlar yapmayacaktır. Kararı onlarda vermeyecektir. Onlarında bir oyu var. Kararı oda üyelerimiz belirleyecektir. Bu nedenle üyelerimizi ziyaret ettik. İstişarelerde bulunduk. Onların desteklerini istedik. Bu süreçte bizleri ağırlayan misafir edeni destek veren ilgi gösteren tüm oda üyelerimize, basın kuruluşlarımıza, gruplarımızda yer alan arkadaşlarıma, gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.