Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Tuncay Yurduseven teşkilatları geziyor

Samsun Ak Parti aday adayı olan Tuncay Yurduseven ilçe teşkilatlarını gezmeye başladı.

Bafra'nın sevilen siyasetçilerinden Tuncay Yurduseven siyasete tekrar geri döndü mü, dönecek mi derken hafta içi adaylığını miting havasında İlçe binası önünde açıkladı.

Ak Parti Vekil aday adayı Tuncay Yurduseven çalışmalarına başladı, il ve ilçe siyasilerle buluşmaya devam ediyor.

Vekil aday adayı Yurduseven, Türkiye Yüzyılı için çıktığımız bu Kutlu Yolda; Ak Parti Çarşamba ilçe Başkanımız Taner Özden ve değerli teşkilat mensuplarımızı, Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’ı,Terme İlçe Başkanımız Mümin Ertan ve değerli teşkilat mensuplarımızı, Terme Belediye Başkanımız Ali Kılıç’ı, Salıpazarı İlçe başkanımız İsmail Yaman ve değerli teşkilat mensuplarımızı, Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgül’ü,Ayvacık İlçe başkanımız Kemalettin Gökçe ve değerli teşkilat mensuplarımızı, Ayvacık Belediye Başkanımız Halil Kalaycı’yı ziyaret ettik.Göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.