Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Türk Kızılayı 148 yaşında
banner852

148'nci yıl dönümü dolayısıyla Türk Kızılayı Samsun Şubesi İlkadım İlçesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda tören programı düzenledi.

Anıta çelenk sunumunun ardından katılımcılar Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Tören sonrası kısa bir konuşma yapan Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel, "Türk Kızılayı, 1868 yılında Osmanlı İmparatorluğu döneminde askerlere yardım cemiyeti olarak kuruldu. O günden bu yana da zaman zaman isim değiştirerek bu günkü adı olan Türk Kızılayı ismini alarak görevine devam etti.

Türk Kızılayı demek yardımlaşma demek. Türk Kızılayı demek duygudaşlık, nerede bir sıkıntı varsa o sıkıntıyı paylaşmak demektir. Her zaman diyorum Türk halkının vicdanı Türk Kızılayı’dır" dedi. Törene, Türk Kızılayı Samsun Şubesi çalışanları ve gönüllüleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876