Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Turkcell Platinum Golf Challenge Samsun sona erdi
banner852

Turkcell Platinum Golf Challenge Samsun, dünya standartlarında dizayn edilen 18 çukurlu Samsun Golf Sahası'nda gerçekleştirildi. Turnuvada, ulusal ve uluslararası 80 sporcu mücadele etti.

Turnuvaya, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, KKTC Golf Federasyonu Başkanı Soner Yetkili, Kemer Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kramer, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Huawei Türkiye Genel Müdürü Li Shen de katıldı.

Turnuvada erkekler A kategorisinde Hüseyin Demirağ, kadınlarda Elvina Kaya birinci oldu. Bodrum Golf Kulübü ise takım halinde birinciliği elde etti. TURKSPORU özel ödülü ise en sportif golf oyuncusu olarak Ahmet Çağıl'a (25 bin 428 adım) verildi.

Törende konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye için turizmin çok değerli olduğunu söyledi.

Golf sporunun turizm değeri olduğuna işaret eden Terzioğlu, "Turizm için golfün çok büyük önemi var. Onun için Samsun'da bu kadar güzel bir sahanın kazandırılması mutluluk verici. 18 çukurlu sahanın ilk turnuvasını gerçekleştirdik. Turnuva sayesinde bu güzel sahayı dünyaya kazandırdık. Bu tarz sahalar dünyada tüm iyi sporcuların aradığı sahalar. Önümüzdeki yıllarda burada uluslararası turnuvalarda bir arada olma fırsatı bulacağız." dedi.

Ödül törenine, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve sporcular katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876