Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

TÜRKEL İktidar yine esnafın gırtlağına çöktü
banner852

Pandemiden en fazla etkilenen esnafımıza Covit-19’un en yoğun yaşandığı dönemde esnafımız perişan duruma düşmüştür. İktidar 18 ayda esnafa 3 kuruş kira yardımı, esnafın çoğuna ulaşmayan 3000 TL ile 5000 TL nakdi destek vermiş, esnafımıza güya ucuz yollu krediler ile bankaların yolunu göstermiştir.

Diğer taraftan kısıtlamalardan yeni kurtulmuş esnafımızın ötelenmiş taksitleri 3 aylık taksit eklemesi yapılmak yerine Esnaf Kefalet Kredi borçlarını 3 kez ötelemiş.Ertelenmiş kredi borçlarının faizlerini de üzerine bindirerek esnafımızdan tahsil edilmektedir.

Örnek olarak: Esnafın aylık ödemesi 10 Bin TL ise bankaya gittiğinde 13 Bin TL’lik giydirilmiş taksitle karşı karşıya kalmıştır. Esnafımızdan onlarca şikâyet alıyoruz. Esnafımız bu adaletsizliğe isyan ediyor.

Pandemi döneminde malum şirketlerin vergileri silinir iken, devlete olan ödemeleri ötelenir iken esnafımızın kaderine düşen faizi ile bindirilmiş kerdi ödemesi olmuştur.

Esnafa yapılan bu uygulama destek değil köstektir. Esnafımız yıllarca bu devlete vergi ödedi, istihdam yarattı,İktidar esnafımıza 18 ay bakamadı.Birde çıkıp esnafımıza pandemi de destek olduk diyorlar.

CHP olarak biz görüyoruz,Esnafımız görüyor, YÖNETEMİYORSUNUZ.

Açın Bu Milletin Önünü.

Sandık Zamanıdır dedi.

CHP SAMSUN İL BAŞKANLIĞI

Anahtar Kelimeler:
ChpSamsunFatih Türkel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876