Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Türkiye'nin en ucuz çayı Samsun Atakum Atakent'te

Ülkemizde en çok tüketilen içeceklerden biri de hiç şüphesiz ki âşinası olduğumuz, sabah kahvaltılarıyla akşamları evlerimizde, çoluk- çocuk aile olarak vazgeçemediğimiz çay, kahve gibi içecekler hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Ancak; özellikle kahvehanelerde ve birçok çay ocaklarında genelde 4 liraya içtiğimiz çayın fiyatı; AVM'lerle lüks kafelerde 4 liranın da üstünde seyredebiliyor.

Buna rağmen; Samsun Atakum Atakent'teki, 75. Yıl Camisi'nin bahçesinde faaliyet gösteren çay ocağında; geçeçtiğimiz aylarda bir buçuk liraya içilen çaya; geçtiğimiz aylarfda, yükselen maliyetleri nedeniyle 50 kuruş zam yapılarak, bu çay ocağında çayın satış fiyatı sadece 2 liradan işlem görüyor.

Emsallerine göre; yurdumuzun Samsu Atakum Atakent'teki çay ocağında, vatandaşlar 2 liradan satılan çaya yoğun bir ilgi gösteriyor.

Aslen Bayburtlu olan, 75. Yıl Camii Çay Ocağı görevlisi İrfan Malat( 67 ), son yapılan zamla birlikte sadece 2 lira olan çaya, vatandaşlarımız ve 75. Yıl Camii cemaatı yoğun bir ilgi gösteriyorlar.

Çay Ocağı görevlisi İrfan Malat, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:" Nezih bir ortamda; değerli vatandaşlarımıza hem bu hizmeti yapıyor hem de onların teşekkür ve hayır dualarını alıyoruz. Çayımzın fiyatı da Türkiye genelinde çok iyi ve ekonomik olup, bu hizmeti ben ve görevli çay ocağı personelimizle hiç aksatmadan vermeye devam ediyoruz. 75. Yıl Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne, vatandaşlarımıza sağladığı bu güzel ve örnek hizmetlerinden dolayı, çok teşekkür ediyoruz."

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.