Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

ÜNİAK SAMSUN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı (ÜniAk) geniş bir heyet ile Ankara’da bulunan üst düzey birçok farklı kuruma 23 – 24 Aralık tarihinde teknik gezi düzenledi. Üniversite öğrencilerinin bilgi ve tecrübe kazanmasını amaçlayan teknik gezide, Milletin Meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Siyaset, Ekonomi, Toplum ve Araştırmaları Vakfı (SETA), ASELSAN, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), AK Parti Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirildi.

Teknik gezinin ilk gününe SETA ile başlayan ÜniAk, akabinde ASELSAN, TİKA, Ak Parti Genel Merkezi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret etti.

GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BÜYÜKGÜMÜŞ: “SİZLERE GÜVENİMİZ TAM”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Gençlik Kolları Genel Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile bir araya gelen ÜniAk Samsun heyeti, Genel Başkanlarının tecrübe ve bilgi paylaşımlarını dinledi. Genel Başkan Büyükgümüş “Sizlerin milletimize faydalı hizmetlerde bulunacağınıza güvenimiz tam, tüm çalışmalarınızda yanınızda yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KENDİ BAKANLIĞINIZA HOŞGELDİNİZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, ÜniAk Samsun heyetini bakanlıkta kabul etti. Bakan Kasapoğlu heyeti “kendi bakanlığınıza hoş geldiniz” sözleriyle karşıladı. Geziyle ile konuşan Bakan Kasapoğlu: “Samsun’daki Milli Teknoloji Zirvesi vesilesiyle kurumlarımızı yerinde görmeyi tavsiye ettiğimiz ÜniAK Samsun'u kendi Bakanlıklarında ağırladık. Bakanlığımızın kapıları bütün gençlerimize ardına kadar açık. Ben ve bütün çalışma arkadaşlarım gençlerin en büyük destekçileriyiz” dedi. Samsun ÜniAk teknik gezinin ikinci gününde ise, Anayasa Mahkemesi, TBMM, İçişleri Bakanlığı ve Ak Parti Genel Merkezine gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.