Öne Çıkanlar Samsun Engelliler Olimpiyatları
banner797

Usta'dan Destek Çağrısı

SAMSUN İÇİN KENETLENECEĞİZ, SEVGİ VE SAYGI BÜYÜTECEĞİZ

Usta, “Değerli arkadaşlarım, hepinizin desteklerini bekliyorum. Siyasi görüşü, gönül verdiği siyasi partisi ne olursa olsun, hepimiz Samsun için kucaklaşacağız, çalışacağız ve başaracağız. Samsun'u prangalarından kurtaracağız, layık olduğu yere yükselteceğiz. Bu hedefte kenetleneceğiz, birbirimize karşı sevgi ve saygı büyüteceğiz, birbirimizi rencide edecek, üzecek şeylerden kesinlikle sakınacağız ve birlikte kazanacağız.” dedi.

BİRLİKTEYİZ USTA

Kendisine yüzlerce destek mesajı geldiğini dile getiren USTA, “İnanın yüzlerce mesaj geliyor. Bir çoğuna geri dönüş yapamıyoruz. Umarım kusura bakmıyorsunuz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Bizlere destek olmak isteyen; "Usta varsa biz de varız, birlikteyiz Usta" diyen kıymetli arkadaşlar; program ve etkinliklerimizi sizlere de duyurarak hep birlikte olmak istiyoruz. Sizlerden gelen destek fotoğraflarını paylaşmak istiyoruz.” dedi. Takipçilerinden ad-soyad, telefon numarası ve ilçe-mahalle bilgilerinin de gelen mesajlara eklenmesini isteyerek teşekkür eden USTA, sosyal medyada tek hesabının “55erhanusta” olduğunu, diğerr hesapların kendisine ait olmadığı konusunda takipçilerini uyardı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunDestekUsta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.