Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Usta'dan Fitnecilere Rest 
banner852

Ayvacık Usta Diyor!

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Ayvacık Seçim Kordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Usta, Ayvacık ilçesindeki hemşehrileriyle bir araya geldi.

Ayvacık ilçesinde bulunan esnaf ve hemşehrileriyle kucaklaşan Usta, SKM açılışında Ayvacıklılara seslendi. Diğer adayların anket sonuçları üzerinde oynayarak, algı operasyonu yaptığını belirten Usta "Bizi Samsun’un başına Samsunlu hemşehrilerim davet etti. Anketlerde kendini önde gösteren adayları istemedikleri için bizi çağırdılar. Bizi Samsunun başında görmek için "gel aday ol" diyen hemşehrilerimizle biz bu seçimi alırız. Sosyal medyada bu algı anketlerinin altına yazılan yorumlarla, biz bu seçimi alırız. O fitnecilere sesleniyorum. Yaptırdığınız sosyal medya anketlerinin altındaki yorumlarla da bir anket yapın. Yüzünüz varsa, çıkabiliyorsanız sanayi esnafının karşısına, onlarla bir anket yapın. Korkunuz yoksa, gelin Samsunun en büyük markası olan Samsunporumuzun maçına protokole değil, taraftarın arasına katılın orada bir anket yapın. Çiftçisiyle, esnafıyla, öğrencisiyle bir anket yapın. Yapamazlar, yapamazsınız. Yapamadığınızdan Erhan Usta'ya iftiralar atıp,anketlerle algı operasyonu yapıyorsunuz. Ayvacıklı hemşehrilerim rahat olsun. Samsun'un dört bir yanındaki hemşehrilerim rahat olsun. Biz bu seçimi alacağız. 1 Nisan 2019 sabahı benim hemşehrilerim gereken cevabı verecek." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876