Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Usta, Kazanan Samsun olsun
banner852

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Samsun milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, İlkadım Büyük Camii'nde sabah namazını eda edip çevredeki esnaf ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından sabah erken saatler de Saathane meydanında bulunan esnafı ziyaret eden Usta, esnafın kendisine destek verdiği taktirde Saathane meydanındaki çalışmaları bir an önce bitirip ticareti eskisi gibi canlandıracağını söyledi.

 

Cuma namazını Taflan Merkez camiinde kılan Usta, Taflan sakinlerinden Rahmi Göz'ün kız kardeşi Seyhan Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı. Usta daha sonra 19 Mayıs ilçesine giderek, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. 31 Mart seçimleri için destek isteyen Usta, bölgenin turizm potansiyelini ve istihdamı artırmaya yönelik çalışmaları başlatacağını söyledi.

 

Akşam saatlerinde Büyükşehir Kültür Merkezinde LADER'in düzenlediği, Halk Müziği konserine katılan Usta, daha sonra “Sektör Buluşmalarında” SAMTİAD (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu üyeleri ile Zevahir Restoranda bir araya geldi.

 

Kazanan Samsun olsun

 

Programda konuşma yapan Usta, 26 yıllık devlet, 4 yıllık da siyaset tecrübesini Samsun'a aktarmak istediğini vurgulayarak, " Ben bu yarışın Samsun'da bir hizmet yarışı olmasını diliyorum. Bu sandıktan Samsun çıksın, Samsun kazansın istiyorum. Böyle bir takım karalamalarla, iftiralarla değil projelerle fikirlerle yarışalım. Dolayısıyla bizde geriye doğru giden Samsun ekonomisini hak ettiği yere getirmek için, bir ekonomist ve iktisatçı olarak sizlere taahhüt ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876