Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner797

Usta’dan 19 Mayıs Ve Samsunspor Mesajı
banner852

19 Mayıs’ı buruk ve hüzünlü yaşadığını belirten Usta, “Buruk yaşıyoruz, çünkü biz hür ve bağımsız yaşarken Doğu Türkistan’da kardeşlerimiz zulüm altında! Filistin’de, Mescid-i Aksa’da insanlık katlediliyor!” dedi.

İstiklal ateşinin Samsun’da başlayarak, Havza’dan tüm Anadolu’ya yayıldığını vurgulayan Usta, İstiklal ateşinin, Türk’e kefen biçme cüretini gösteren bedbahtları kül eden bir cehennem ateşi haline geldiğini söyledi.

Usta “Bu ateş bağımsızlık meşalesi olarak memleketin burçlarına dikilerek sonsuza kadar yanmaya devam edecektir” dedi.

Gazi Meclisimiz, işlevsizleştirilmiş ve değersizleştirilmiştir!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında herhangi bir polemik yaşamak istemediğini fakat Gazi Meclisin, işlevsizleştirildiğini ve değersizleştirildiğini vurgulayan Usta, “Bugün milli mücadele dönemine göre daha güçlü, daha zengin ve daha müreffeh olmamıza rağmen o dönemdeki kadar bağımsız bir dış politika izleyemiyoruz” dedi.

Ülkemize hem zaman hem de enerji kaybettiriyorlar!

İktidarın Milletin gücüne dayanmak, milletin meclisinin sesine kulak vermek yerine dar bir kadronun la yüsel idaresine maruz olduğundan bahseden Usta, “Bu kadro, millet adına çözüm üretmek yerine, kendi ikballerinin peşinde koşmalarının sonuçlarına bahane üreterek, ülkemize hem zaman hem de enerji kaybettirmektedir” dedi.

Usta: Atatürklü arma haksızlıklara rağmen dimdik ayakta!

Gençlerin ve Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyarak sözlerine devam eden Usta, “Bu vesileyle, türlü haksızlıklara maruz kalmasına rağmen dimdik ayakta kalan, kurtuluş mücadelesini başlatan şehrin Atatürk armalı takımı Samsun Sporumuza süper lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876