Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Uyuşturucu operasyonu 2 tutuklama
banner852
 Samsun merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 16 zanlıdan 2'si tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri çalışmanın ardından "uyuşturucu ticareti" yaptıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için Samsun, Konya ve Kırıkkale'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 385 gram kubar esrar, 5 gram kenevir tohumu, 73 sentetik hap, 3 gram bonzai, 9 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca ile çok sayıda mermi ve uyuşturucu imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'i, savcılık talimatıyla jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet B. ile Çağlar B, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 9'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876