Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Uzan'dan Genç Partililere teşekkür
banner852

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen ve Samsun İl teşkilatı, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan'ın Türkiye'ye dönüşü için hukuki sürecin başlatıldığının açıklandığı İstanbul'daki toplantıya katıldı.

YENİDEN YARGILANMA TALEBİ

Genç Parti Sözcüsü Metin Altmışkara, Cem Uzan'ın yeniden yargılanması için başvuru yaptıklarını dile getirdi. Uzan’a açılan dört davadaki 26 hakimin 16’sının ‘FETÖ’den mahkum olduğunu, ihraç edildiğini ya da bağlantıları nedeniyle firarda olduklarını ifade eden Altmışkara, yaptıkları yeniden yargılanma başvurusunun 15-20 gün içerisinde sonuçlanacağını düşünüklerini belirtti.

UZAN'DAN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

Genç Parti Genel Merkez Yönetimi ile çeşitli görüşmelerde bulunan Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Ordu ve Giresun il teşkilatlarıyla Karadeniz'deki birlik beraberlik duygusuyla Genel Başkan Cem Uzan'ın yeniden yargılanma başvurusuna destek verdi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen teşkilatlara telefonla seslenen Cem Uzan, en kısa sürede ülkesine döneceğini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı Genç Partililere teşekkür etti.

DAHA GÜÇLÜ TEŞKİLATLANMA

Başkan Faruk Şen, Genel Başkan Cem Uzan'ın masumiyetine inandıklarını dile getirerek, "Yakın zamanda genel merkezimizin kongresi var. Samsun'da da teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Türkiye'de parti olarak seçime girecek şekilde hazırlanıyoruz. Cem başkanımız yarın ülkemize dönecekmiş gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun bize emanet ettiği Genç Parti'yi, bıraktığından daha güçlü bir teşkilat yapısına geçirmek için mücadele ediyoruz." dedi. Şen, 1-2 ay içerisinde Türk siyasetinde önemli gelişmeler olacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876