Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Vali Osman Kayamak, Kurban Bayramı mesajı

Vali Kaymak mesajında, bayramların sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı özel günler olduğunu dile getirdi.

Bayram günlerinde gönül kapılarını açılması ve mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elini uzatmak gerektiğini ifade eden Kaymak şunları kaydetti:

"Bayramlar sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı özel günlerdir. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzur evlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Samsunlu hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.