Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Vali Şahin, İlkadım Gençlik merkezini ziyaret etti
banner852


Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlkadım Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Yetkikilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Şahin, İlkadım Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan müzik kulübünde keman eğitim alan öğrencilerin seslendirdiği bir eseri dinledikten sonra diğer kulüplerde etkinliklere katılan gençlerle bir süre sohbet etti.

Vali Şahin, incelemelerin ardından yaptığı konuşmasında, "İyi eserler ortaya çıkartırsanız, sizlerin çok sıradan gibi gördüğünüz veya önemsemediğiniz yazılarınız yarın ünlü sanatçıların oynadığı senaryolara dönüşebilir. O zaman hem çok iyi para kazanırsınız, hem de aynı zamanda dünya görüşünüzü, düşüncenizi, kafanızın içindekileri birilerine dikta ettirmiş olursunuz veya onları yumuşak bir bakış tarzıyla kendi düşüncesiymiş gibi algılatmaya başlarsınız. O yüzden eser yazmak veya çizmek çok önemlidir. İnanıyorum ki; çok çalışarak okursanız, yazarsanız veya yazmayı sürekli hale getirirseniz ileride çok iyi bir yazar olursunuz" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Bunlar özel yetenek gerektiren veya yoğun bir şekilde kitap okumak gerektiren işlerdir. Sadece boş zamanlarımı değerlendireyim, zaman harcayayımın ötesinde mutlaka kendinizi geliştirmeyle ilgili olarak Gençlik Merkezlerinde çalışma yapmalısınız. Gençlik Merkezi mantalitesi, kültürü, felsefesi gerçekten çok önemlidir. İlimizin bir çok ilçesinde Gençlik Merkezleri bulunmaktadır." Ziyaret sonunda İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin, Vali Şahin'e günün anısına maket gemi hediye etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876