Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Vekil adayı Deveci’den Sevdamız Samsun'a ziyaret
banner852

Sevdamız Samsun Genel Merkezi’ni, CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Gülay Deveci ziyaret etti.

Genel Başkanımız Nuri Seven, yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın meclisi üyelerimiz ile sohbet eden Gülay Deveci, milletvekili aday adaylığını olduğunu ilk kez genel merkezimizde açıkladı. Tüm hayatının Samsun’da olduğunu söyleyen Deveci, “CHP Samsun Milletvekili aday adayıyım. Benim işim, arkadaşlarımız, dostlarımız, ailem herkes Samsun’da. Ben Ankara’nın değil Samsun’un milletvekili olacağım. Sizler gibi değerli bir Sivil Toplum Kuruluşu’na da ilk ziyaretlerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum” dedi.

‘SAMSUN’A SAHİP ÇIKIN YETER’

Çıktığı yolda başarı dileyen Sevdamız Samsun Genel Başkanımız Nuri Seven ise, “Biz parti ayrımı yapmadığımızı her zaman dile getiriyoruz. Bizim için önemli olan Samsun’a verilen değer ve hizmet. İsimlerin veya hangi partinin olduğu önemli değil. Samsun için birliktelik sağlandığı ve bu güzel şehrimizin menfaatleri gözeten herkese kapımız sonuna kadar. Samsun’un aleyhinde hareket edenler olursa da onların da karşısındayız. Bizim tek istediğimiz, milletvekili seçilen, belediye başkanı seçilen veya bürokrat olarak atananların Samsunumuza her alanda sahip çıkmalarıdır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGülay DeveciChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876