Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Vekil Erhan Usta`dan Canlı Yayın Daveti

Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecan yarattı. Usta, 31 Ocak Perşembe günü saat 19.19'da Samsunluları sosyal medya hesaplarından yapacağı canlı yayına davet etti.

31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı kulislerde konuşulan Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Samsunluları büyük buluşmaya davet eden Erhan Usta, ‘Samsun’dan tüm Türkiye’ye sesleneceğim’ dedi. Erhan Usta yaptığı açıklamada; “Memleket işi önemlidir. İyi bir gelecek için sizinle birlikte, sizin için 31 Ocak 2019 saat 19:19’da, sosyal medya ile canlı yayında, Samsun’dan tüm Türkiye’ye sesleneceğim. Selam ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.