Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Vekil Hancıoğlu Çocuklarla beraber
banner852

“102 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yurdun dört bir yanından milletimizin kendi temsilcilerini bir araya getirerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni(TBMM) kurdu. Bu adım, 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan bağımsızlık meşalesinin ışığında yürüyen milletimizin taşıdığı azim ve kararlılığı; bu iradeyi temsil eden bir çatı altında toplamıştır.

Egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edildiği tarih olan 23 Nisan'ın, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bir bayram olarak armağan edilmesi, milletimiz için büyük bir onurdur.

Sevgili çocuklar;

Bu onurun bilinciyle, vatan, bayrak ve millet sevgimizi yücelteceğiz. Geleceğimizin teminatı olan sizlerin, Cumhuriyet değerlerine gönülden bağlı, araştıran, sorgulayan donanımlı bireyler olarak yetişmesi, bugün bizlere düşen en önemli görevdir. Gözlerinizde, ülkemizin aydınlık geleceğinin ışıltısı, yüreklerinizde özgürlük tutkusu daima var olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, ulusumuzun büyük önderi, yol göstericisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan siz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876