Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Vekil Hancıoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu ve ulusumuzun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim" dediği Cumhuriyet’imizin 97. Yılı kutlu olsun.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, bütün imkânsızlıklara rağmen, yedi düveli dize getirerek, vatan topraklarımızı işgalden kurtararak kurduğu Cumhuriyet’imiz;‘kulluğa isyan’dır, ‘esarete baş kaldırı’dır, ‘millet egemenliğine sadakat’tir!

Ancak bugün gelinen noktada, özellikle de geride bıraktığımız 18 yıllık AK Parti iktidarları döneminde, Cumhuriyet’in tüm kazanımlarıbüyük bir saldırıya maruz kalmış; inşa edilen tek adam rejimiyle, egemenlik fiilen milletten alınarak tek bir kişinin iradesinin ipoteği altına girmiş durumdadır.

Ulusumuzun birlik ve beraberliğini yeniden egemen kılarak, milletimizinrefah, huzur ve mutluluğu için laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak; bugün bu topraklarda yaşayan her yurttaşımızın en asli görevidir.

Bu görev, büyük önderimizin “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz” sözleriyle daha da büyük bir anlam kazanmaktadır.

Ulusça, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadığımız bugün, bize özgürlüğümüzü kazandıran, kulluk ve esaretten kurtaran değerlerimize çok daha güçlü bir şekilde sarılacağız; ödünsüz ve kararlı adımlarla aydınlık yarınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu inanç ve kararlılıkla; Cumhuriyet’imizin ilanının 97. yılında başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor ve tüm gücümüzle haykırıyoruz:

“İlelebet, Cumhuriyet..!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.