Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Vekil Kırcalı Su Sorununa el attı
Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşiyurt, İçme Suyu Dairesi Başkanı Cihan Güller ve AK Parti Bafra İlçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Kenen Yıldızoğlu Bafra’nın Darboğaz, Esençay,Osmanbeyli mahallelerinde çalışma ziyareti yaptılar.

AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı çalışma ziyareti hakkında şu bilgileri verdi: “Planlamış olduğumuz bir ziyareti gerçekleştirdik.

Bu mahallelerimizde içme suyu, sel baskını ve arıtma meselesi problemleri bulunuyordu. Samsun Büyükşehir belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve büyük şehir bürokratlarımızla beraber buralarda ki problemleri çözmek için istişarelerde bulunmuştuk. Yönetim kurulu üyemiz Kenan Yıldızoğlu’nun da katılımlarıyla hep beraber bu mahallelerimizde problemleri ve yerinde inceledik. Gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Buna göre Esençay mahallemizde deremize atık atımının önüne geçmek için arıtma yapılacak. Sel baskınlarını önlemeye yönelik çalışmalar başlatılacak.

Darboğaz ve Osmanbeyli mahallemizde ise içme suyu problemi çözülecek. Çalışmalar hemen başlayacak. Daha öncede Yenialan mahallemizde önemli çalışmalar yapılmıştı. Belediye Başkanımız Zihni Şahin, AK parti ilçe başkanlığımız, bürokratlarımız ile el ele vererek güzel bir çalışma gerçekleştirdik. 4 mahallemiz için çok önemli olan problemleri çözümü sağlandı. Öncelikle büyük şehir belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a, Bafra Belediye başkanımız Zihni Şahin olmak üzere, SASKİ Daire başkanımız Muhlis Yeşiyurt ve İçme suyu daire başkanımız Cihan Güler’e, bizlerle beraber olan yönetim kurulu üyemiz Kenan Yıldızoğlu’na teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.


AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: “Bafra Deniz feneri ile ilgili problem bulunuyordu. Yıllardır dalgaların meydana getirdiği aşınma nedeniyle deniz fenerimiz ve mahallemiz tehlike altındaydı. Bu konuya çözüm bulacağımızı Deniz fenerimizin kurtulması için ne gerekiyorsa yapacağımız sözünü vermiştik. Çok şükür bu sözümüzü tuttuk. Gerekli olan proje ve ihale yapıldıktan sonra çalışmalar başladı ve tamamlandı. Tarihi Bafra Deniz fenerimiz kurtuldu. Ayrıca Bafra ağız ve diş sağlığı merkezinde çok büyük bir yoğunluk ve sıra meselesi vardı. Hemşerilerimiz bunalıyordu. Bu konuda yaptığımız çalışmalar sonuçlandı. Hastanemizde 4 yeni ünite daha kurulacaktır. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.