Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Vekil Kırcalı`dan Fener Köyüne Ziyaret

Samsun'un Bafra ilçesi Fener Köyü sakinleri AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı'yı misafir etti.

Fener köyünde Osmanlı dönemine ait fenerin tehdit oluşturması nedeni ile vekil Kırcalı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) önerge sunmuş, önerge kabul edilip, fenerin etrafını kayalarla çevrilmiş, olası tehlikeyi önlemişti. Orhan Kırcalı fener köyünü ziyaret edip, feneri yerinde inceliyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Fenerin şimdi olası bir tehditten kurtardıklarını dile getiren Kırcalı ziyaretinde şunlara yer verdi, ''Fener köyümüzde bulunan ve adını fenerden alan mahallemize tehdit oluşturan deniz dalgalarının önüne geçip, feneri olası tehditten kurtardık diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Fener köyü ile çalışmamız 2017'nin 5. ayında ilk ihalemiz gerçekleştirildi ve 9. ayda bitirilmesi gerekirken 8. ayda bitirmiş olduk. Burada ise 1056 ton taş taşındı denize bu şekliyle 90 metre taş döşenerek deniz fenerimizi olası tehditten de kurtarmış olduk' dedi.

Ziyarette, köylülerin sorunlarını da dinleyen Kırcalı, sorunların çözülmesi için yetkililerle temasa geçerek, biran önce yapılması hakkın da görüştü.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.