Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Vekil Kırcalı`dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Ramazan ayında, oruç başta olmak üzere, yapılan tüm ibadetlerin; tüm hayırların, iyiliklerin; verilen sadaka ve zekatların kabul olunmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Ramazan ayı boyunca, derin bir manevi havanın, huzur ve kardeşlik ikliminin teneffüs edilmesinin ardından, bayrama kavuşmanın mutluluğunun yaşıyoruz.

Bu bayramı, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Sevdiklerimizle aramızda mesafeler olsa da yanlarında olamasak da iletişim araçlarıyla onlara ulaşarak, mutluluklarını paylaşacağız, bayramı idrak edeceğiz.

Bizler bugüne kadar sabırla, sağduyuyla, metanetle, olgunlukla birçok zorluğun ve sıkıntının üstesinden gelmeyi başardık. Allah’ın izniyle bu zorluğun da üstesinden gelmeyi başaracağız.

Ramazanın vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi bütün hayata yaymayı başarmış köklü bir geleneğin mensuplarıyız. Bu Aziz Millet, Covid 19 salgını sürecinde de mahallesinde, sokağında, şehrinde zor durumda olan kardeşlerinin elinden tuttu; ekmeğini, suyunu komşularıyla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştı.

İnsanları şu veya bu sebeple ayırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve bütünlük içinde, milletçe hep birlikte, emin adımlarla, kararlı adımlarla aydınlık bir geleceğe doğru yürüyoruz.

Dün olduğu gibi bugün de yalnızca millet aşkıyla ve Türkiye sevdasıyla, vazifelerimizi yerine getirmenin çabası içindeyiz. Hiç kuşkusuz ileriki süreçte de aynı aşk ve şevkle ülkemize hizmet etmeyi sürdürecek, elbirliğiyle bu cennet vatanı daha ileri seviyelere taşımaya devam edeceğiz.

​Rabbimden hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını, bayramın tüm hanelere, gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.