Öne Çıkanlar Tanju Özcan Bilek güreşi
banner798

VEKİL USTA ; MHP HEYETİ İLE SALIPAZARI’NDA
 Referandum çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Salıpazarı ilçesinde STK ziyaretleri gerçekleştirdi.

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın'ı ziyaret eden Usta, ardından polis teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid programına katıldı. Ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Usta ve Tekin, Salıpazarı Ülkü Ocakları Başkanlığı, Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ziraat Odası başkanlığını da ziyaret etti.

Ardından köy ve mahalle muhtarlarının güçlü katılımıyla düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen Usta ve Tekin, muhtarların sorunlarını dinledi ve anayasa değişikliği ile ilgili sorularını cevapladı.

18 yaşında seçilme konusundaki sorulara ise Usta şu şekilde cevap verdi:

“18-25 yaş arasında 9 milyon seçmen var ülkemizde. 9 milyon gencimize seçme hakkı veriyorsak bir kaçına seçilme hakkı niye vermeyelim? 18 yaşında şehit oluyor yavrularımız. Askere gönderip vatanı onlara emanet ediyoruz. Niçin milletvekili olamasınlar?”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.