Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Vekil Yılmaz Çarşamba'da
banner852

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Türkiye'nin her zaman çok çalışan, en iyi hizmeti veren, dürüst, gönül insanı siyasetçilere ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, "Hepimizin hedefi ismimizi siyaset alanında yazdırmak yerine, asıl halkın gönlünde altın harflerle yazdırmak olmalıdır." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli etkinlik ve programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Çarşamba Genç İşadamları Derneği'nin (ÇARGİAD) organize ettiği toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bilgi ve tecrübelerini genç işadamlarıyla paylaştı, sorularını cevapladı. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı Taner Özden, İl Yönetim Kurulu üyesi Latif Sarıcalıoğlu ve ÇARGİAD Başkanı Sercan Albayrak'ın hazır bulunduğu toplantıda, bir çok konu başlığı ele alındı.

Daha sonra  Çarşamba Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Rahvan At Yarışları izlendi, büyük heyecana ortak olundu. Yılmaz, AK Parti İl Bakanlığı'nın teşkilat üyeleri ve ailelerine yönelik Tekkeköy ilçesinde organize ettiği piknik programına da AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte katıldı.
ÇARGİAD'da konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  gençlere olan güvenin sonsuz olduğunu, Türkiye'nin onların kararlılığı, azmi ve çok çalışmasıyla daha güçlü hale geleceğini, geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

"GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR"

"Üreten, gelişen Türkiye yolunda iş insanlarımıza büyük görevler düşüyor" diyen Yılmaz, "Bizim durma gibi bir lüksümüz yok. Üreten Türkiye, kazanan Türkiye'dir. Bunun için AK Parti iktidarı döneminde her alanda büyük bir üretim seferberliği, ekonomik kalkınma süreci başlatıldı. Tüm engellemelere, fitnelere rağmen ülkemiz büyük bir gelişim ve değişim sürecine girmiştir. Yılmadan, usanmadan özellikle büyük umutlar bağladığımız gençlerimiz bu yükü  taşımada öncülük edecektir. Gençlerini önemseyen, değer veren, önlerini açan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

"HEPİMİZE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR"

Diğer programlarında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Yılmaz, "Türkiye'nin her zaman çok çalışan, en iyi hizmeti veren, dürüst, gönül insanı siyasetçilere ihtiyacı var. Hepimizin hedefi ismimizi siyaset alanında yazdırmak yerine, asıl halkın gönlünde altın harflerle yazdırmak olmalıdır. Halkımızın gönlüne koşan, onları öncelikli hale getiren bir siyaset anlayışıyla ülkemizdeki büyük kalkınma seferberliğine katkılarımız devam etmelidir. AK Parti teşkilatlarımız özellikle gönül köprüleri konusunda çok hassas davranmalıdır. Bizler, hepimiz sorumluklarımızı, görevlerimizi çok iyi bilmeli, yerine getirmeliyiz." diye konuştu.

Yılmaz,  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte Samsun Batı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Samangül ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876