Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Vekil Yılmaz`dan Babalar Günü Mesajı

"Toplumsal ve bireysel hayatta aile önemli bir kavramdır. Çekirdek aileyi oluşturan anne, baba ve çocuk bağlarının gücü, sevgisi, vazgeçilmezliğinin tarifi mümkün değildir. Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellikler aile kavramı içinde büyümektedir.

Babalar aile bağlarının güçlenmesinde, toplumsal değerlerimizin korunmasında ve değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılarak, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesinde belirleyici bir rol üstlenmektedir. Sevgi, güven ve sorumluluk duygularının en güzel örneklerini sergileyen babalar, geleceğe uzanan yolda yavrularımızı hayata hazırlamada sonsuz sevgi ve özveriyle rehberlik etmektedir. Çocuklarını güvenle, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğu için kendini seferber eden babaların hakkı ödenemez.

Onlara her zaman saygı ve sevgide kusur da bulunmamamız, baş tacı olarak görmemiz gerekli. Yüce dinimizde de anne ve babaya saygı, sevgi ve hürmet, iyi davranılması gibi bir çok konularda net uyarılar, öğütlerde bulunulmuştur.

Bizim örf ve ananelerimizde de anne ve babaya olan saygı ile sevgi örnek oluşturmaktadır. Ailenin temel taşı olan anne-babalarımızı çok seviyor ve onları hiç bir zaman yalnız bırakmamamız, dualarını almamız gerekli. Hayatımızın her anında babalarımız koca bir çınar gibi arkamızda durmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımızın ‘Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.