Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Vekil Yusuf Ziya Yılmaz, Kurban Bayramı Mesajı
banner852

"Sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ve yardımlaşma duygusunun öne çıktığı bayramlarımız, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ile mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir.

Millet olarak sahip olduğumuz en büyük hasletlerden olan merhamet, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları bayramlar vesilesiyle canlı tutulmalıdır. Bu önemli günlerde ortak değerler etrafında kenetlenmeli ve insanlarımızın sevincine ortak olunduğu gibi darlık ve sıkıntılarına da duyarsız kalmamalıyız. Bu bakımdan yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel şekliyle icra edilip yaşatıldığı bir zaman zarfı olarak Kurban Bayramı'na yüklediğimiz anlam ile verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Manevi bütünlük, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesile olan bayramlar özü benimsenerek, gerekleri yerine getirilerek icra edilmelidir.

Biz sevgiyle yoğrulmuş bir milletiz. Biriz, birliğimiz güçlenerek daha da gelişmekte, herkesi kıskandırmaktadır. Türkiye, aziz milletiyle gücüne güç katarak durmadan ilerlemektedir.

2020 yılında dünyada ortaya çıkan Kovid-19 salgını nedeniyle hepimiz zor günler geçirdik. Alınan önlemlere mutlaka riayet etmemiz, özellikle sosyal mesafe, hijyen ve maske konusuna dikkat etmemiz gerekmektedir. Bu bayramda sevdiklerimizin sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri her bir vatandaşımızın uygulaması gereklidir.

Bu duygu ve düşüncelerle kestiğimiz kurban ve dualarımızın kabul olmasını temenni ediyor, tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876