Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Vekil Ziya Yılmaz, Bursa'da Konuştu

"Biz ne kadar çok hizmet edersek halkımızın desteği bir o kadar artar "


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Hepimizin halkımıza en iyi hizmete odaklanması gerekli. Nerede bir aksaklık varsa bunun nedenlerini önce kendimizde aramamız ve gidermemiz gerekli." dedi.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Bursa'da Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.


Erzurum, Şanlıurfa ve Nevşehir'in ardından Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın dördüncüsü Bursa'da yapıldı. Toplantıda 135 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanı hazır bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen ve 3 gün süren toplantıda yerel yönetimlere yönelik önemli bilgiler aktarıldı, bir çok konu başlığında eğitimler verildi.


6 bölgede devam edecek toplantıların dördüncü bölümü olan Bursa programına bir çok önemli konuşmacı katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcılarının da tam kadro yer aldığı toplantıda belediyecilik alanında isim yapmış ve kendini kanıtlamış önceki dönem belediye başkanları bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaştı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, toplantıda "Tecrübe Paylaşımı" konu başlığı altında konuşma yaptı.


"AKSAKLIKLARI GİDERMELİYİZ"
Belediyeciliğin halkla kucaklaşma, kentin ihtiyaçlarını çok iyi tespit etme, şehrin tümüyle kenetlenme gibi olguların başarının ve mutlu şehirlerin anahtarları arasında olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  bunu 18 yıldır başaran partinin AK Parti olduğunun altını çizdi.


"Biz ne kadar çok hizmet edersek halkımızın desteği bir o kadar artar" diyen Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Hepimizin halkımıza en iyi hizmete odaklanması gerekli. Nerede bir aksaklık varsa bunun nedenlerini önce kendimizde aramamız ve gidermemiz gerekli. Vatandaşlarımızın güvenini, sevgisini hiç bir zaman kaybetmememiz şart. Bunun için her yönüyle önce kendimizden başlayarak özeleştirilerimizi de yaparak hizmete, gönül belediyeciliğine odaklanmamız gerekli. Gerçekleşen bu toplantılar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkat çektiği hassasiyetlerin, hususların ve talimatların yerine getirilmesi içinde çok önemli. Özellikle aktarılan bilgiler AK Parti'nin yürüttüğü hizmet seferberliğinin önümüzdeki dönemde nasıl ilerleyeceği konusunda önemli bir yol haritası olacaktır." diye konuştu.


Yılmaz, yerel yönetimlerin bir ayna, halkla merkezi yönetim arasında büyük bir köprü olduğuna da vurgu yaptı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.