Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Veteranlar Ayancıkta toplantı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Bölgesi 2019-2020 Sezonu bilgilendirme toplantısı salı günü Sinop Ayancık ilçemizde yapıldı.

02/07/2019 Salı günü saat 14:00'te yapılan  toplantımıza Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan, Ayancık Belediye Başkan Vekili Ramazan Yıldız ve TMVFL Liginde yer alacak ya da yer almayı düşünen takım yöneticileri katıldı.

Ayancık ilçesinde ki toplantıya Ayancık Veteranlar, Boyabat Veteranlar, Durağan Veteranlar, Çorum Master Veteranlar, Samsun Veteranlar, Çarşamba Veteranlar, Bafra Veteranlar, Ünye Veteranlar, Ordu Veteranlar ve Merzifon Veteranlar takım yöneticileri katıldılar. Özel durumlarından dolayı toplantıya katılamayan takım yöneticileri de ligde yer alacaklarını belirttiler.

Toplantıda yeni sezon öncesi bilgilendirme yapıldı. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun kurulduğu günden itibaren faaliyetleri ve ligimizle ilgili video gösterisi Ayancık Kültür Merkezi toplantı ve gösteri salonunda konuklara sunumu yapıldı.

Toplantıya katılamayıp TMVFL Orta Karadeniz Bölgesinde ligimizde yer almayı düşünen takımlar için de başvuru süreci devam etmektedir. Katılım için başvuruda bulunmak isteyenler bizimle iletişime geçebilir Federasyonun www.tmvfl.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.