Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Yakakent'de CHP'li Şensoy’a Destek Ziyareti
CHP İl Yönetimi, Dr. Mehmet Kundak ve İl Yönetim Kurulu ve İl Kadın Kolları Üyeleri ile Yakakent İlçe Örgütünü ziyaret etti. Oldukça kalabalık olan CHP heyeti, Yakakent Belediye Başkan Adayı Ramazan Şensoy ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptılar.

Ramazan Şensoy; “Yakakent esnafının dertleri çok fazla.Ekonomik kriz ve işsizliğin sonuçlarını en çok hisseden ilçelerimizden biri. Esnaf siftahsız kepenk kapatıyor. Köylülerimiz yoksullukla boğuşuyor, balıkçı esnafımız geçen yıllarını arıyor.

Yakakent’in kendi yöresel tarım ve hayvancılık ürünlerini geliştirerek sadece ilçemiz için değil yakın çevresine de pazarlayacak bir konuma getireceğiz.Yakakent ticaret hacminin ulusal marketler yerine yerli esnafa yönlendirilmesi için projeler geliştiriyoruz.Yakakent’i Samsun’un turizm merkezlerinden biri olması için projelerimiz hazır. Çalışacağız, birlikte başaracağız, Yakakentkazanacak” dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Kundak; “Yakakent Belediye Başkan adayımız Ramazan Bey ilçenin sorunlarını çok iyi biliyor, sürekli halkı dinliyor ve çözümlerle geliyor. Adayımıza tüm il örgütü olarak desteğimiz tamdır.Yakakent Derman Belediyeciliğe Kavuşacak.Derman belediyecilikle dertlere derman olmaya geliyoruz” dedi.

CHP İl heyeti Alaçam ilçesini de ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu ziyaret edilerek esnafın sorunları hakkında bilgi alındı. Mehmet Aydoğdu, “Alaçam’daulusal marketlerin adım başı her köşebaşında açılmış olması esnaflar üzerindeki krizin etkilerini artıyor. Buna bir önlem alınmalı. Köylülerimizin ürünleri artık pazarda para etmiyor. İlçe merkezinin iç kesimlerinde esnaf siftaf yapmadan kepenk kapatıyor.” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.