Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Yakakent`te Mazbata Heyecanı

Başkan Hüseyin Kıyma mazbatasını almaya, AK Parti Samsun il Başkanı Av. Ersan Aksu, Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Haluk Bülbül, Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile geldi.


Yakakent Belediye Başkanlığı koltuğuna 2. kez oturan Hüseyin Kıyma sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanmasının ardından Alaçam Adliye Sarayı’na gelerek, Yakakent İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Büşra Ünğan’ın elinden mazbatasını aldı.


Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Her kesimi bütün olarak kucaklamaya devam edeceğini söyledi. Yakakent’in gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirtti.
Başkan Kıyma; “Herkesin başkanı olacağız. İlçenin her köşesine hizmet etme yükümlüğümüz var. Seçim döneminde çalışmalarımızın neticesini aldık. Halk bizi seçti. Bundan sonra da hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.


AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliklerine seçilen adaylarda mazbatalarını aldılar.


Adalet Sarayındaki programın ardından AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığına gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Kurucu İlçe Ömer Tek, MHP Yakakent İlçe Başkanı Erol Apaydın, önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel; “Artık seçim bitti. Allah’ın izni ile artık hizmet zamanıdır. Tek derdimiz halkımıza hizmet etmek için hazırladığımız plan ve projelerimizi en kısa sürede nasıl hayata geçireceğimizin heyecanı ve sevdası peşindeyiz’’ ifadelerini kullandı.


Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Beni tekrar bu göreve layık gören bütün hemşerilerime, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben sadece bana oy verenlerin değil, parti ayrımı gözetmeden herkesin Belediye Başkanı olacağım. Önümüzdeki dönem inşallah hep birlikte İlçemizi çok daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için gayret sarf edeceğiz" dedi.


AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu konuşmasında; “Oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımıza can-i gönülden teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak Yakakent İlçemizde alnımızın akıyla seçimi üstün başarı ile noktaladık. Hüseyin Başkanımızı hem tebrik ediyor, hem de 5 yıl içerisinde başarılar diliyorum ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.