Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

‘YAŞAMAK DENEN ŞEY ERKEKÇE OLUR’

YANLIŞ SİYASET YAPMAKLA OLMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Süleyman Şeker, yaptığı açıklamada ser ifadelere yer verdi. Şeker’in yaptığı açıklama ise şu şekilde; “Bugün almış Sekabet olduğum bir telefon neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy ilçe Başkanlığı'ndan alınacağımı öğrendim. Yaşamak denen şey erkekçe olur, doğrulardan davanın doğrularından vazgeçmekle, kişisel egoları, menfaatleri öne çıkarmakla, yanlış siyaset yapmakla olmaz. Böyle yaşanan bir hayat ‘miş’ gibi hayattan öteye geçmez ve bizim gibiler önce babamızdan sonrada cennet mekan başbuğ Alparslan Türkeş’ten gördüğümüz, aldığımız eğitimde ‘miş’ değil ‘dik’ bir hayat vardır. Başbuğumuzun bana çok güzel bir cümlesi vardı; ‘Kimsenin elini öpmeyeceksin, babandan başka kimseye boynunu bükmeyeceksin, dava arkadaşlarından başka’.

ÜZÜNTÜM YOK ÇÜNKÜ KOLTUK SEVDAM YOK

Son zamanlara kadar bu cümleyi düşünerek yaşayan ben gördüm ki dava arkadaşlarım, hatta liderim dediğim kişi bile egolarıyla makam, mevki, koltuk sevdasıyla hareket etmeye başladı. Sesimiz çıkmaya başladığında da görevden alınma söze geldi. Üzüntüm yok çünkü koltuk sevdam yok. Üzüntüm var çünkü davamız dağılıyor. Ancak şunu çok iyi biliyor ve inanıyorum ki birilerine hesap sorma peşinde olan kişiler, gün gelecek hepimize hesap verecek. Başımı koymuş olduğum bu mübarek yoldan dönmem söz konusu dahi olamaz. Yine davamın, yine partimin, yine aydınlık Türkiye'nin ve yine Başbuğumun izinden yürümek benim önce vatan, sonrada ahlaki borcumdur. Bizim gibi dava insanını üzüp de ne dediği belli olmayan, akşam farklı yatıp sabah farklı kalkan hayatlarını çıkar ilişkisiyle birbirine bağlayan insanlardan bu büyük davayı arındırın. İşte bu sizden olması gereken ve son isteğimdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.