Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Yayalar Kırmızı Çizgimiz Uygulaması

İçişleri Bakanlığının "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması kapsamında ülke genelinde birçok noktada şerit boyama etkinliği gerçekleştirildiği gibi Bafra’da gerçekleşti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yoldan geçen araç sürücülerine ve yolcularına kemer takmaları konusunda uyardı. Şoförlere ,Yayalara karşı duyarlı olunmaları hakkında uyarılarda bulunarak ‘’Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir.” Adı altında bilgilendirme El broşürü dağıttı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,”Trafik sorunu ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi,her yıl yüzlerce vatandaşımız vefat etmekte,binlercesi de yaralanmakta,hem mili servet acısından, hem iş kazası açısından, insanlarımızın sağlığı açısından ,ülkemiz acısından büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

2021-2022 Yılları içerisinde ‘’Yayalar Kırmızı Çizgimiz mottosu’’ ile başladığımız ‘Kemerle bağlan hayata’ mottosuyla devam ettiğimiz, 2022 yılı içerisinde ise ‘Yayalara saygı duruşu’ ,’Hayata saygı duruşu’ mottosuyla bu yıl ki faaliyetimizi devam ettirdiklerini dile getirdi.

Okullarımız açıldı, çocuklarımız yollarda , engelli insanlarımızla beraberiz diyen Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ,”Engelli insanlarımızın yaya geçitleri ile ilgili sıkıntıları var.Şoförlerimizden engellilerimize,çocuklarımıza ve yayalarımıza saygı göstermesini onlara karşı saygı duruşunda bulunarak onlara öncellik vermelerini istiyoruz.30 noktada resimlerimizi yaya geçitlerine işledik.Bu vesile ile paydaş gruplarına ve Bafra Belediyesine teşekkür ederim .” dedi.

Yaya önceliği Kırımızı Çizgimizdir uygulaması kapsamında programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Jandarma Komutanı Ütğm Fatih Özer,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Zafer Yüksel ve Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.