Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

Yedaş'a Uluslarası Ödül
banner852

GLOBAL REKABETTE BÜYÜK BAŞARI

Elde edilen büyük başarı ile ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "63 ülkeden 3 bin 700 adayın değerlendirildiği bir programda, kurum olarak bölgemizde sahip olduğumuz bilinçli, sürdürülebilir, çevik dijital dönüşüm yaklaşımının, global rekabet ortamında ödüllendirilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. " dedi.

ULUSLARARASI BİLİNİRLİLİK VE KALICILIK

YEDAŞ'ın 5 ilde 3 milyondan fazla müşteriyeelektrik dağıtım hizmeti verdiğine dikkatçeken Hasan Yasir Bora, "Özellikle kurumsallaşma, bilgi teknolojileri,entegre yönetim sistemleri ve kalite yönetim sistemleri açısından şirketlerin uluslararası ölçekte bilinirliliği ve kalıcılığı anlamında oldukça büyük önem arz eden ödülü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu prestijli ödül ile uluslararası platformlarda yapılan değerlendirmeler ile ne kadar değerli çalışmaları hayata geçirdiğimizi bir kez daha gördük. Başarı ile uygulamaya devam ettiğimiz YEDAŞ 5.0 Dijital Dönüşüm Programı'nın ilk aşamasında layık görüldüğümüz bu ödül bizleri oldukça heycanlandırmıştır." diye konuştu.

HİZMET KALİTESİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

YEDAŞ olarak tüm süreçlerin odağına 'müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti’ koyduklarını ifade eden Genel Müdür Bora, " Dijital Dönüşüm Programımızdaki her bir projenin hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetin artmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. “ifadelerini ekledi.

Anahtar Kelimeler:
YedaşSamsunAtakumBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876