Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Yeniden Refah Partisi Basın İle buluştu

İlçede bulunan bir kafede kahvaltı programında bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklamasından önce geçen hafta için de siz değerli Gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak başladı.

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan “Bundan 1 buçuk yıl önce Doktor Fatih Erbakan önderliğinde Hacı Bayram Veli Caminde startı verdik.

Her zaman şunları belirttik.Biz alternatifiz dedik ama bu cümleye noktayı koyup parantez açıyoruz. Biz artık Ülkemiz için  gerekliyiz. Biz bu ülkeye şartız, bu ülkenin bizlere ihtiyacı var. Bizler kendimize göre şekillendirdiğimiz bir Türkiye istemiyoruz. Bizler halkımız nasıl istiyorsa halkımıza göre şekillenen bir ülke istiyoruz.

Necmettin Erbakan Hocamız ile Tansu Çiller, Refah - Yol döneminde 1996 yılın da nasıl Köylümüze, Memurumuza, Emeklimize ve Çalışanımıza % 300 zam yaparak vatandaşımızın refah içinde yaşamalarını sağlamamıştık. Şimdi  yine yapacağız. Biz burada bir şeyleri  yıkmaya kötülemeye değil eksik olanları tamamlamaya geliyoruz.

Kapımız her kese sonuna kadar açık.Bizim için bir partinin geçmişteki yapmış olduğu yanlışlar, hatalar yani serecesi önemli. Kirli işlere eli değmemiş. Biz Sağ görüşlü bir partiyiz. 

Allah sevgisi ve korkusu olanlara daha yakınız. Yeniden Refah Partisi ne Cumhur İttifakı nede  Millet Ittifakına yakın parti, biz Halkın Milletimizin Partisiyiz.

Arslan, sizleri ilçemiz de yerel medya olarak her zaman takdir ettik. Her yaptığımız etkinliklerde ve programlarda  sizleri davet ettik. Sizler de bizleri kırmadan geldiniz, vatandaşlarımızla aramızdaki basın köprüsü ve aracı oldunuz. 
Zor şartlar altın da  kutsal bir görev yapıyorsunuz.

Arslan, Allah sizlerden  razı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

Program konuşmaların ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı sonrası son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.