Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner797

Yerli Otobüsler Sefere Başlıyor

SAMULAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak otobüsler, düzenlenecek törenle mevcut hatlarda hizmete başlayacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, trafik problemlerini akıllı dijital yönetim sistemiyle çözmeye hazırlanırken toplu ulaşımda sunduğu hizmet kalitesini de yükseltiyor. Şehir içi seyahat konforunu artıracak 33 adet otobüsün alınmasıyla araç filosunu 133’e çıkaran belediye, bunları halkın hizmetine sunuyor.

TÜM HATLARDA KULLANILACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımıyla 20 Ocak’ta Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak törenle hizmete girecek otobüsler mevcut hatlarda çalışmaya başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşımdan sorumlu iştiraki olan SAMULAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre otobüslerin hızlı bir şekilde hizmete alınacağı belirtildi. Modern ulaşım alanında belirlenen hedefler ve ilkeler doğrultusunda Samsunlulara en iyi hizmeti sunmayı, şehrine değer katmayı bundan böyle de sürdüreceklerini belirten SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, yeni otobüslerin üst düzey konfora sahip olduğunu da vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.